Nye jagtoplevelser til den rigtige pris?

Med Impalaklubben / Huntersclub får du fede naturoplevelser – vi er tilstede i nuet.

Er du jæger ved du, at det er de enkelte åndeløse øjeblikke, hvor du er alene og ét med naturen, der får dig til at mærke at du lever

Vi er engageret og passioneret jægere, som ønsker at få oplevelser ud over det sædvanlige – til priser der ikke bliver ublu på grund af fordyrende mellemled

Kontakt os for at høre mere om, hvordan du som kunde tilbydes  fantastiske oplevelser, og muligheder for intense øjeblikke du altid vil huske.

Vores jagteksperter

17799341_104066156812944_6381702439530158824_n

Claus Espensen

Gået på jagt i over 50 år og drevet selvstændig forretning de sidste 44 år.

Claus har en stor viden inden for jagt, især drivjagt og bukkejagt har de senere år optaget ham en del, især de såkaldte Monteria´s drivjagt i Spanien har vundet en plads i hans hjerte.

Til dagligt sidder han og har med alt økonomi at gøre samt indsamling af dokumenter, booking af fly mv. Han går meget op i at alt skal være i orden og tingene er plads, som han siger; Godt begyndt, er halv fuldendt!

Knæk & bræk

MIg1

Christopher Espensen 

Gået på jagt hele sit liv, altid være en iværksætter og selvstændig med jagt de sidste 4 år.

Christopher ånder og lever for jagt og har i en meget ung alder fået oparbejde en utrolig stor erfaring med jagt hvad end det gælder ind eller udland. Hans passion for jagt er så stor så den kan ikke spores ind til noget konkret men et godt gåsetræk samt en smuk rød buk og en kronhjort der brøler er noget af det der virkelig kan give gåsehud.

Idag bruges alt tiden på at servicere de mange kunder, samt hele tiden sikre at de aftaler vi har med outfitter overholdes således vi kan sende vores kunder godt og trygge afsted. Nye outfitter og jagtområder bliver også tilset for sikre så meget viden om de forskellige steder, for at kunne klæde vores kunder så godt på som muligt, hvad de kan forvente samt tips og tricks til turen.

Knæk & bræk

Kontakt os


Ønsker du at komme i kontakt med os, for at høre mere om vores mange muligheder, eller få et uforpligtende tilbud på en jagtrejse. Så er du velkommen til at skrive til os i kontaktformularen.

Gode sociale oplevelser

Du kommer på jagtrejser med andre klubmedlemmer, og får fede oplevelser med disse.

Unikke naturoplevelser

Besøg flotte steder i verden, og nyd naturen som den har skabt den.

Stor variation af jagter

Vi sørger for, at du kommer ud og jage mange forskellige typer vildt.