Nye jagtoplevelser til den rigtige pris?

Med Impala Klubben får du fede naturoplevelser – vi er tilstede i nuet.

Er du jæger ved du, at det er de enkelte åndeløse øjeblikke, hvor du er alene og ét med naturen, der får dig til at mærke at du lever

Vi er en klub af engagerede jægere, som ønsker at få oplevelser ud over det sædvanlige – til priser der ikke bliver ublu på grund af fordyrende mellemled

Det koster kr. 350,00 årligt at være medlem af klubben

Kontakt os for at høre mere om, hvad du som medlem tilbydes af fantastiske oplevelser, og muligheder for intense øjeblikke du altid vil huske.

Gode sociale oplevelser

Du kommer på jagtrejser med andre klubmedlemmer, og får fede oplevelser med disse.

Unikke naturoplevelser

Besøg flotte steder i verden, og nyd naturen som den har skabt den.

Stor variation af jagter

Vi sørger for, at du kommer ud og jage mange forskellige typer vildt.

Tilmeld dig nu:

Synes du godt om vore rejser og tilbud, kan du blive medlem af klubben nu – du skal blot benytte ovenstående link og skrive dine kontaktoplysninger. Herefter vil vi tage kontakt til dig.

Det koster kr. 350,00 årligt – ikke mange penge for det engagement og arbejde der bliver lagt i, at sikre os alle nogle skønne jagt- og rejseoplevelser af fin kvalitet til billige penge.

Du vil se at en del af vore rejser kan arrangeres som kombineret jagt- og luksusferie…. vores egne erfaringer er, at oplevelsen bliver endnu bedre når du kan dele den med dine nærmeste.