“A World In One Country”

 

Drømmen om Sydafrika eksisterer i mange jæger og har tit stået som noget af det øverste på ønskelisten, men heldigvis i takt med at verden udvikler sig har det aldrig været nemmere og billigere at komme til dette faktisk land som i nok kan regne ud fra overskriften kan byde på lidt af hvert, store oplevelse for hele familien store som små. Vi sender hvert år mange glade jæger og familie afsted og ser det som et privilegium at få lov at vise hvad netop Sydafrika kan tilbyde hvad end om det gælder jagt, oplevelse samt udflugter.

 

Hos Impala Klubben er vi unikke og udmærker os ved at vi igennem flere år har etableret et stærkt samarbejde med vores faste outfitter KZN Safaris ejet af Isao Smith som er indfødt hvid sydafrikaner og simpelthen ved alt om landet hvad dertil hører. Det gør netop at vi ikke ligesom mange andre kun kan tilbyde en farm/lodge men arbejde på tværs af hele Sydafrika og Isao netop ved hvilket høj standart og kvalitet vi ønsker/sætter.

 

Isao forstår virkelig at man føler sig tryg og velkommen og det er en fornøjelse og gensynsglæde når man vender retur måske et nyt sted og på nye eventyr at vide man er i gode hænder. Ligeledes kan han også indfri de fleste jægers ønsker om særlige trofæer eller om ikke andet finde den farm som netop har de mest præsentable dyr inde for jeres ønsker ligeledes hvis der er særlige ønsker til Lodges, område, udflugter med mere.

 

Vi tager os altid gerne tiden til at uforpligtende snak, og skræddersyer rejsen således den passer og er afstemt med jeres ønsker.

Fra vores afrikanske outfitter

Vil du vide mere om jagt i Afrika?

Christopher er vores ekspert i rejser til Sydafrika og Sverige. Kontakt ham på Ce@impalaklubben.dk